FROG REPORT

Den här krabaten hängde utanför mitt tält när jag vaknade upp en morgon i Uzbekistan. Givetvis påminde han mig om att påminna er om THE ESCAPE´s löpande insamling för grodorna på Papua Nya Guinea. 9500 kilometer har jag hittills trampat till förmån för fältprojektet på PNG som jobbar för att rädda utrotningshotade grodor och kartlägga deras biologiska mångfald. 950 mil och fantastiskt nog har lite drygt 12 000kr (1700 USD) samlats in vilket känns oerhört kul. Någon gång under 2013 kommer jag, tillsammans med min flickvän Nicole, att besöka Papua Nya Guinea och projektet för att lämna över det som cyklats ihop. När jag nu lyckats ta mig halvvägs till Singapore kan jag konstatera att insamlingen gett en dryg tusenlapp för var 100:e mil och givetvis vore det fantastiskt glädjande om det snittet kunde fortsätta hållas. Då fältprojektet är lite i skuggan av större insamlingsorganisationer kommer pengarna göra stor skillnad.

Jag vill sända ett extra tack till Scandinavian Photo, genom deras fotostipendie som tilldelades THE ESCAPE fick insamlingen 2500 kr. Markus Jönsson, Filip Nordin och Niclas Gelin, som ligger bakom design och uppbyggnad av “nya” THE ESCAPE, valde att bidra med hela 6000 kr som en del av betalning för det enorma arbetet de lagt ner. En väldigt fin gest – TACK!

I’LL SEND A POSTCARD!

Samtidigt vill jag betona att de mindre bidragen gör stor skillnad. En hundralapp räcker långt! Som en extra morot har jag en liten motiverande nyhet – sätt in minst 100 kr så skickar jag hälsing och tack på vykort från den plats jag befinner mig! Varje bidrag går till 100 % till grodorna på PNG. Den som vill läsa mer om det hela kan ögna igenom denna post eller se sidan “CHARITY“.

Bidra genom att sätta in önskat belopp på Skandiabanken 9159-403260-4. Önskas ett vykort; skriv namn vid insättning och skicka namn och adress till erik@theescape.se!

Tack på förhand,

Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.