YELLOWSTONE NATIONAL PARK!

THE ESCAPE har klarat sig fran bjorn och hjartattacker och har lyckats tugga sig tillbaka till ratt longitud i Billings, Montana efter fem dagar till skogs och vags i rysande vackra landskap. Fran Helena styrdes min lila tvahjuling soderut for en cykelsemester fran cykelresan i Yellowstone National Park. A magic detour. Stundtals, i den minst sagt kulliga och bergiga nationalparken, ifragasattes omvagsvalet men som vanligt konstaterar jag nu i efterhand med en kall bira i handen att anstrangningen hade sin beloning. Med en doftkombo av lagereld och svett sitter jag nu alltsa pa barstolen och blickar tillbaka pa vattenfall, gejsrar, kokande lervulkaner, spegelblanka sjoar, djupa raviner och snokladda toppar. Allting iscensatt mellan morkgrona granar, eldgula bjorkar och en kraftig mangd djurliv.

dsc02068.JPG

dsc02183.JPG

dsc02038.JPG

Efter mitt semester-dopp till Wyoming ar jag tillbaka i Montana. Nu vantar en varm dusch, hemlagad middag och en mjuk sang hos Ryan och Erica som jag kontaktat genom couchsurfing.org. Min cykeldator visar 2000 km. Imorgon fortsatter resan osterut genom “Big Sky Montana” med “The Badlands” och South Dakota i sikte.

MER BILDER KOMMER INOM KORT. JAG HAR HUNDRATALS FRAN PARKEN OCH HAR SVART ATT URSKILJA!

dsc02113.JPG

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.