UPDATE FROM TRABZON

Jag sänker pulsen och jagar visum till Iran i Trabzon i nordöstra Turkiet. Mitt flyttbara kontor är upprättat och jag förbereder alla papper och dokument som behövs. Idag är konsulatet stängt på grund av helgdag men imorgon hänger jag på låset. I siffror har de senaste tre dagarna gett 230 km på sadeln, sedan Istanbul har det tuggats 1200 km och totalt sett står mätaren på 4400 km. Dagarna från Samsun har varit relativt händelsefattiga men trampandet har varit avslappnat och skönt med långa raksträckor längs med havet.

Jag har inte träffat några vänner på luffen sedan Istanbul och som jag nämnt tidigare har jag upplevt Turkiet oerhört svårkommunicerat. Jag blev därför glad när jag igår såg packväskor och två cyklar när jag klev in på hotellet. När jag checkat in får jag reda på att cykelkollegorna precis checkat ut. Jag hinner växla fem meningar med Pete och Mary från Kanalöarna i Storbritannien innan de lämnar för att möta upp en CS-värd. Jag fick istället återgå till internkommunikation och tröstade mig själv med några kalla lager och derbyfotboll från Istanbul; Galatasaray – Fenerbeche. Det blir skönt att tillbringa några dagar i Trabzon som är en vacker stad belägen i bergssluttningar intill Svarta Havet.

Nedan serveras lite pixlar från dagarna mellan Samsun och Trabzon.

Gillar THE ESCAPE på Facebook gör du genom att KLICKA HÄR! Missa inte “THE ESCAPE AWARDED“.

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.