This post was originally published in 2009, prior to my current adventure

WHALESHARK x 2

Militarkuppens Honduras verkar ha hittat tillbaka till det somniga karibiska tempot och forhoppningen om ett turistode dykparadis i Utila gavs upp tidigt. Riktandringen visade sig trots det vara ett makalost val. Jag har hittat till Captain Morgan's Dive Centre pa en minimal o utanfor huvudon Utila dar jag avnjuter de avslutande dyken pa aventyret THE ESCAPE. Valet visade sig guld inte bara for den vackra korallen och kajakturer i solnedgang utan ocksa for att jag i forrgar, for 2:a gangen pa resan, fick snorkla med valhaj. Dykinstruktorer vittnar om att de i snitt ser en varannan manad. Min forsta dag pa plats sag och snorklade jag med tva. Jag ar hogst forunnad. Forra gangen pa Filippinerna, det kan ni lasa under denna lank http://www.theescape.se/?p=1006

dsc01305.JPG

Kall Salva Vida avnjuts pa egen brygga under en kajaktur harom kvallen.

Jag har tre dyk och en dag kvar pa Utila och Bay Island's innan jag gor ett sista ryck igenom Guatemala och Mexico till staterna. Narmast ikvall vantar nattdyk. Undervattenspixlar kommer inom kort.

dsc01342.JPG

*THE ESCAPE har invaderats av ryssar i kommentarsfaltet. Hogst irriterande... Maintenance jobbar 24/7. 

/Erik

Comments

Featured posts