THE LAST POSTCARD PARADISE.

Diani i Kenya, Zanzibar i Tanzania, Thailand, Sulawesi och Borneo i Indonesien, Palawan och Leyte pa Filippinerna, Australien, Galapagos, Colombia, Kuba och nu Bay Island’s i Honduras. Otaliga soldrankta eftermiddagar har tillbringats pa kritvit sand, intill klarblatt hav pa ovan namnda vykortdestinationer.

Utila i Honduras blir THE ESCAPE‘s sista.

dsc01329.JPG

dsc01285.JPGdsc01294.JPGdsc01348.JPGdsc01342.JPG

Jag och mitt kantstotta anteckningsblock ligger i hangmattan pa bryggan, solen ar pa vag ner men bryner fortfarande, jag lyssnar till ljuva ipodtoner och en kall bira vantar pa att bli oppnad sa fort jag skrivit fardigt denna mening. Jag kommer att sakna det har.

img_7347.JPG

img_0894.JPGimg_7333.JPGimg_0981.JPGimg_7375.JPG

Ovan 2:a fran hoger; Nattdyk. 

img_0919.JPG

Imorgon tar jag bat tillbaka till fastland och kontinent for att fortsatta resan mot USA efter fem dagar och tio dyk pa Utila. Jag ar mycket nojd med mina avslutande dagar ovan och under ytan som hallit hog niva. Ett makalost vrakdyk, ett par nattdyk och The Pinnacle som bjod pa en haftig grotta pa 40 meters djup, var personliga marinhojdpunkter bortsett fran snorklingen med valhajarna.

img_0937.JPGimg_7361.JPGimg_7341.JPGimg_7343.JPG

img_7344.JPG

Ovan: Jag i kaptenshytten pa Halliborton Wreck.

img_7335.JPGimg_0957.JPGimg_0904.JPGimg_7357.JPG

THE ESCAPE har 3 manader kvar. Jag inleder snart mitt avslutande projekt som varit pa hinnan under lang tid utan avslojande. Stay tuned.

/E

9 comments

  1. Очень интересно!!! Только не очень могу понять как часто обновляется ваш блог?

  2. Сайт супер, буду рекомендовать всем знакомым! Закинул в закладки. Что-то на RSS-ленту подписаться не могу…

  3. Мне кажется идея в этой статье раскрыта не до конца. Автор, может что-то добавишь к этому ?

  4. Следите за пульсом блогосферы на Яндекс-Блоги? Оказывается скоро Татьянин день.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.