Utekvall pa Zanzibar!

En utekvall pa Zanzibar skiljer sig mycket fran en pa Stureplan.

Kendwa Rocks, Full Moon och Akrobater pa dansgolvet. Istallet for att en drink kostar 120 kronor kostar den 25. Istallet for otrevliga dorrvakter har de glada inkastare. Istallet for overklass, kotlettfrillor och guccidockor kilar det runt en massa skona masaier och Bob Marley kopior.

For mig var detta paradiset. Anda tills jag vaknade upp imorse.

Huvudvark, dalig frukost, slut pa snus, slut pa pengar och en moped som ska transporteras i kraftiga monsunregn 60 km tillbaka till Stonetown.

Den hogst intressanta resan tog cirka 4-5 timmar och inneholl 3 motorstopp, 1 punkastopp + dackbyte och 2 polisstopp.

Nu sitter jag pa postkontoret i Stonetown strax innen baten tar mig tillbaka till fastlandet och skriver nagra rader till er. Ni far garna skriva nagra till mig, hur har er helg varit??

//e

5 comments

 1. Helgen har bara varit bra, tack. Din verkar ha varit helt ok.
  Hoppas att Afrika fortsätter bjuda på upplevelser, varje inlägg inväntas med spänning.
  Anton

 2. Hejsvejs,
  Helgen har varit helt underbar med after work grill i Fredags med strålande solsken och grill även på Lördagen och gissa vad som hände på Söndagen….jo , vi grillade…super mysigt tills i morse då jag (antalgigen förbrukat allt för många hjärnceller under helgen)drog i gång larmet , slog fel kod ungefär ett hundra femtioen gång:) så nu sitter jag här med en sprängande huvudvärk och drömer mej bort till varmare breddgrader….så njut!!!!
  /Kram Ankipanki

 3. Tja!
  För mig har det varit en lugn helg, har valt att inte festa då jag jobbat hela helgen som vanligt:). Blev dock en bio igår söndag, “Shine a light”, en skön stones konsert filmad av Martin Scorsesse. Söndagen avslutades med ett par kalla, så man ska inte klaga!

 4. Även om helgen har varit fantastiskt fin i Stockholm har du haft en helg som slår allt vad vi kan uppleva i Svedala. Skitkul att läsa om din äventyr – uppenbarligen har du blivit varm i kläderna nu! Hur går det med budgeten?

  Såg att länken du lagt in till vår hemsida går till Gouda!!!

  Själv drar jag till Skottland och “idkar en primitiv form av jordbruk” på onsdag och skall passa på att besöka några whisky destillerier osså.

  Mvh/Anders

 5. Söta Erik, detta får mig att tänka på den fina moppen du “fick” av Kjellmeboy som inte hade registreringsplåt och skulle startas med en skruvmejsel :-) jag anade inte hur välbehövlig läxa den moppen skulle vara med tanke på dina resor.

  Här hemma är allt ganska lik sig, trots att man är arbetslös och inte ett dugg sugen på att festa på stureplan.
  Trött på kotletter och guccidockorna som gärna får smälta i vårsolen som har börjat titta fram.

  Kina i mitten av juni, ska se i planeringen om du kanske råkar vara på samma sida däromkring, så kan vi kanske mötas vid muren. jag lovar att jag ska langa över lite finfin snus till dig.

  Kram / S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.