Dagar i paradiset.

Stonetown. Myller, liv, ljud, sma gator och krydd dofter.

I forrgar gav jag upp lokalsinnet, slutade fundera pa vilken gata jag kom ifran och vilken jag skulle till. Jag tappade bort mig sjalv pa Stonetowns sma gator och grander bland manniskor och sma affarer.
Igar tog jag mig fran Stonetown till de norra delarna av Zanzibar. Tillsammans med tva Australienska tjejer och en snubbe fran Kanada hyrde vi tva gamla vespor och fraste runt pa sma grusvagar. Egentligen behover man korkort men efter 10 000 Shilling och en 10 minuters lektion fixade jag ett provisoriskt korkort. Det var en fantastisk dag men tyvarr lyckades jag trycka i mig calamari till lunch som antagligen inte var sa farsk. Storre delen av natten spenderades pa kna framfor toaletten.

Imorse madde jag battre och dagen har varit en vanlig dag i paradiset. En liten simtur med vilda delfiner och snorkling i ett av varldens basta dykvatten.

/e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.