TWENTY FIVE YEARS

Idag fyller jag 25 år och det är givetvis förfärligt att vakna utan uppvaktning och tårta. Tårarna rann längs med kinderna när jag steg upp från min hotellsäng och snyftandes plockade jag samman mina tillhörigheter för att inleda ytterligare en dag i rörelse. Jag sitter nu vid frukostbordet där tomma stolar och ett friterat ägg gör mig sällskap. Jag funderar på vad som skulle göra mig glad och inser att jag kvickt skulle torka tårarna om det trillade in några slantar till våra fantastiska vänner i regnskogen på Papua Nya Guinea!

POSTCARD FROM SINGAPORE?

Bidra med minst 100 kronor till fältprojektet på PNG så skickar jag ett vykort från Singapore! Om några veckor når jag min drömdestination och ingen skulle bli gladare än jag om jag fick fira min ankomst med att skriva en ordentlig laddning vykort. Följ instruktionerna i posten “RECEIVE A POSTCARD” för att göra min 25-års dag till en minnesvärd sådan! Tack på förhand!

Förra gången jag firade födelsedag i Sydostasien var 2008 när jag befann mig i Indonesien. Den skäggfattiga bilden ovan är från norra Sulawesi. Då som nu äventyrade jag på tvåhjuling.

Missa inte uppdaterande rader från Thailand och se till att gilla THE ESCAPE på Facebook!

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.