THE ESCAPE ON VACATION

Då jag får mitt visum till Uzbekistan först på måndag nästa vecka gav det mig några dagar att leka med. Jag har bestämt mig för att ta semester från cykeln för att resa till södra Iran och ön “Kish” i Persiska Gulfen. Då kommande fem månader kommer att tillbringas på sadeln i Centralasien och Kina, långt från hav och strand, känns mitt spontana beslut bra. Kish Island, som inte ligger långt från Dubai, Qatar och Bahrain är känd för dykning, marinliv och vackra rev. En Google-sökning har informerat mig om att ön 2010 blev framröstad av New York Times till en av världens 10 vackraste öar. Det känns minst sagt lovande. Om ett par timmar lyfter jag med flyg från Tehran. THE ESCAPE checkar in för att checka ut.

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.