S I N G A P O R E

Jag har oerhörda svårigheter att samla tankar och känslor men vill med denna fåordiga rapport informera om att jag cyklat från Stockholm till Singapore. Efter 19.000 kilometer genom 18 länder på 2 kontinenter sträckte jag idag min solblekta fana och bambupinne till flaggstång mot skyn i Merlion Park. På gångvägen som agerade upplopp upplevde jag ett svall av känslor som fick vartenda hårstrå att resa sig på min glädjedarriga kropp. Vid målsnöret slängde jag ifrån mig cykeln och fick äntligen omfamna Nicole. I 282 dagar har jag från sadeln lekt med den obegripliga tanken om att få vråla ut min glädje i skuggan av Singapore’s väldiga skyskrapor. Idag blev tankelek verklighet. Jag kan inte förstå att jag är framme.

Bild ovan; Ankomst till Singapore från Malaysia.

Värt en tumme? Gilla THE ESCAPE på Facebook! Önskas ett vykort från Singapore? Hjälp mig då hjälpa grodorna på Papua Nya Guinea! Fler bilder och en mer textrik redogörelse utlovas de närmsta dagarna.

/Erik

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.