This post was originally published in 2009, prior to my current adventure

NYC DEATH THROW.

Happy Halloween fran Moscow, Pennsylvania. Uppdatering fran en utmattad men hogst forvantansfull cykelentusiast. 2 handelsefyllda dagar har gatt sedan min senaste rapport. Ekerproblem i forrgar samt trotthet och bakfylla fran halloweenfirande kanns i vanliga fall som kappar i hjulet men med New York City ett stenkast bort bleknar mina bekymmer. Om allt gar som det ska blir min nasta redogorelse fran Nordamerika fylld av gladje, lycka och eufori.

THE ESCAPE har ofattbara 200 kilometer och 2-4 dagar kvar till slutmalet for 5000 km's cykling och en 20 manader lang jorden runt resa. Jag kan inte sluta le.

Nu ska jag koncentrera mig pa kartan istallet for skarmen. Det blir ett evigt trocklande mellan smastader, fororter, motorvagar och shoppingcenter innan jag rullar over bron till Manhattan. Nu inleds dodsrycket.

NUUUUUUUUUUUUUU KOR VI!!! MOT NYC!!!!!!!

/Erik

Comments

Featured posts