NINETY K SOUTH

När jag innan helgen tog mig in till Budapest passerade jag ganska lyxiga och flotta villor norr om staden. När jag idag lämnade och fortsatte söderut var det främst slitna betongkomplex intill vägarna. Efter en dryg timmes förortscykling var jag åter på en lugn landsbygd. Jag har i god tid nått staden Kecskemét som ligger ganska precis mitt i Ungern. Den kuperade terrängen är tillsvidare bakom mig och både vind och sol har idag varit mina vänner. I loggboken noterar jag med andra ord en lyckad dag på cykeln. Jag sitter just nu på en restaurang på torget i Kecskemet och om en stund ska jag träffa András Szucs som erbjudit sin soffa för natten.

Hjälp mig gärna att sprida gårdagens artkel om mina amphibievänner på PNG. Denna kan ses här.

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.