I WANT TO GET OFF!

Hej mina vanner i landet lagom.

Ber om ursakt for dalig uppdatering de senaste dagarna. Jag befinner mig i Kisoro i sydostra Uganda for imorgon trekka gorillor.

Senast ni horde fran mig var i Arusha, Tanzania. Pa 5 dagar har jag tagit mig fran Arusha till Nairobi och Masai Mara i Kenya vidare till Kampala och Kisoro i Uganda.

I Nairobi hoppade de flesta av och jag bytte buss och grupp for att resa vidare. Jag onskar att min overland tour var slut dar. Den nya gruppen bestar av 3 medelalders par, 2 “tjejer” i 30 ars aldern som klar sig som de vore 50 (Ni vet sana som drar upp safarishortsen liiite for langt…) och en 63 aring fran England som kommer stupa vilken sekund som helst.

Om 5 dagar, i Jinja hoppar jag av och reser sjalv!

//

Som sagt imorgon vantar en hojdpunkt under mitt Afrika aventyr. Nagot jag verkligen velat gora en langre tid. Gorillasafari.

05:30 lamnar jag och 4 andra campingen for att aka till nationalparken strax utanfor Kisoro. Darifran gar vi till fots i alltifran 2 timmar till 10 timmar beroende pa var gorillorna befinner sig.

Bilder och rapport kommer om ett par dagar!

//e

3 comments

 1. Bara att kämpa på, ingen pardon.Du får väl dra av dom shortsen…ha ha ha……kanske skulle sätta “sprätt” på både den en och den andra.skall bli spännande att få läsa mer.he,he,he……..

 2. Hej!
  Hörrududu – 63 kan vara segare än du tror, akta dej för dessa ( om det nu var tanter).
  Finns inte ord för allt fantastiskt du upplever. Hoppas att du kan njuta av Fisketjärns lugna tillvaro när du så småningom kommer hem. För oss stundar resa till Gerhard och Berlin i slutet av maj.
  Stora Karlstadkramar/Helene &Bengt.

 3. Hej världens bästa Erik , vill bara säga att saknaden av dej är fruktansvärd så jag hoppas VERKLIGEN att du har roligt för det har inte vi:)Det är så tomt på kontoret utan dej!!!
  Massor med kramar från vindsvåningen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.