Extrema Sportfiskare.

Efter en blixtvisit i Kambodja ar vi i Phuket. Phuket!? Charterresenarernas charterort.

Destinationer sasom Zimbabwe, Uganda, Kashmir och Sibirien har praglat THE ESCAPE tidigare men nu foljer ni helt enkelt en vanlig charterresenar i Phuket ett par dagar.

Vi har dock hittat det vi vill. Chalong strax nedanfor Phuket Town ar orten du vill vara pa for EXTREME GAME FISHING. Som avslutning pa min resa tillsammans med Patrik har vi idag bokat en 2 day deep-sea fishing trip. Tva fulla dagar och en natt pa havet med trolling efter barracuda, tonfisk, svardfisk, haj och marlyn.

Var forra inkopslista kanske ni minns? Massa bambutrad och en dansande kanin nar vi bygge en bambuflotte i Laos… Idag sag den ut sahar:

2 par Speedos

2 stycken sportglasogon (fake Oakley)

2 fiske-huvudbonader

50 harliga bira

——————————————————————————-

07:30 imorgon bitti kor vi. Imorgon blir det sannt sportfiske.

snc13545.JPG

snc13559.JPG

For annu fler sexiga bilder spana in Pat Filosoferar

/Erik

4 comments

  1. Haha. Kan ju varit det snyggaste nånsin. Ni ser ju ut att ha det underbart. E så jävla avis på er. Men Speeeeeedos hörni..Det måste iofs vara en speciell känsla att bära ett av världens fulaste plagg. Men måste ju säga att ni bär upp dessa snyggt. Hahaha.. Hare bra!

  2. Nej. Usch och fy.
    Jag kan tyvärr inte hålla med Jessica. Mig har du förlorat som läsare för gott Erik, kanske även som vän… Låt mig smälta detta, titta inte förbi på ett par dagar så kanske det lägger sig.
    Adjö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.