This post was originally published in 2009, prior to my current adventure

Blue Kneecap´s...

Jag noter knaskalar och tuggar kilometer pa Pan-American Highway. Aktualisering fran Tegucigalpa, Honduras. Jag ruschade igenom Nicaragua under gardagen men i Honduras blir det nagot mer tid da jag andrat min ursprungsplan. Militarkuppen som skedde for dryga manaden sedan har skramt bort varenda turist fran annars sa populara Honduras och det tillfallet maste givetvis utnyttjas. Istallet for att ta omvagen till Belize for de avslutande dyken i Centralamerika (samt pa resan) tar jag imorgon bussen till Honduras karibiska kust och on Utila for ett par dagar ovan och under ytan.

Laget ar lugnt i UD-avradda Honduras och for omvaxlings skull ar lokalbefolkningen genuint glada over att se en turist. "Tell your friends to come back as well! It´s safe, it´s tranquilo now!", skrek en man vid busshallplatsen tidigare idag.

/Erik

Comments

Featured posts