Back on the Bike.

The break is over. Imorgon atergar jag till mitt avslutningsprojekt. Avresa fran Minneapolis blir alltsa den 13/10. Den 13/11 lyfter mitt plan fran New York. Om jag vill ha tid att spendera i NYC innan hemresa behover jag cykla lite drygt 2000 km pa 3 veckor. Med en nyinskaffad forkylning och sno pa marken (!!!!!) ser det inledningsvist inte optimalt ut.

dsc02406.JPG

Ovan; Utanfor Nick’s hus i Mendota Heights, Minneapolis tidigare idag.

mapusa.JPG

Redan under morgondagen korsar jag Mississippi River och nar staten Wisconsin. Som ses pa kartan ovan ska jag norr om Lake Michigan (upper penninsula) och in i Ontario, Kanada. Om kommande veckor bjuder pa behaglig höst eller bitande kall vinter ar i dagslaget oklart. Oktober ar oforutsagbar.

/Erik

One comment

  1. Hej Erik!

    Jag följer Dina eskapader och bravader och håller tummarna för Dig. Hoppas att knäet håller. Du har nog varit en finne i Ditt tidigare liv, vilken sisu!! Håll ut! Vi ses i Hbo.
    Stor kram från tanten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.