TEMPLE FEVER.

Med viss bitterhet tuggar jag mig igenom fler kilometer med Bolivia i sikte. Jag ar i Salta, i norra Argentina med ror mig om nagon timme vidare till La Frontera, gransen till Bolivia. Inledningsvis i land nummer 28 vill jag ta en titt pa Salar de Uyuni, som ar varldens storsta saltoken, for att sedan ta mig till huvudstaden La Paz som ligger makalosa 3600 meter over havet.

Efter drygt 13 manader fullproppade med upplevelser kanner jag mig en smula utmattad. Jag fick diagnos av min gamla hogstadielarare, Lasse, som fragade om jag fatt tempelfeber? Mitt i prick. Jag har hela tiden ett behov av att overtraffa tidigare resekickar och mitt motorcykelprojekt hade definitivt kunnat matcha och utmana tidigare pahitt. Jag vill ha ett nytt projekt men ett av tempelfeberns symtom ar idetorka. Hjalp mig! Har ni nagra idiotiska ideer och pahitt som jag skulle kunna inspireras av? Think outside the box.

/Erik

3 comments

  1. Hej, hoj!!!
    Jag tycker du skall ta en TAXI och verkligen glädja några stackars hårt arbetade taxichauffisar på båda sidor gränsen.Alltså ta taxi så går det finfint.Och glöm inte “dicksen”
    Hälsningar från en hårt arbetande taxinisse på de norra bedgraderna.Ha, Ha, Ha……….bra förslag va???????????
    Ha de gött!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.