SEA LION´S OF GALAPAGOS.

Efter en fantastiskt vacker inflygning till San Christobal pa Galapagos igar formiddag gick jag mer eller mindre direkt till stranden for en avslappnande eftermiddag. Kristallklart vatten och kritvit strand. For omvaxlings skull var inte sallskapet blekfeta tyskar och surfnordar utan ett 50-tal nyfikna sjolejon. Pa Galapagos har manniskan aldrig varit ett hot mot djulivet och darfor ar djuren oskygga och nargangna. Att bekymmersfritt sitta mitt i en flock lekfulla och hogljudda sjolejon ar en alldeles speciell upplevelse. Jag fick till och med en blot morrhars-puss av ungen nedan.

imgp3800.JPG

imgp3807.JPGimgp3780.JPGimgp3796.JPGimgp3804.JPG

Nastkommande 3 dagar kommer att spenderas pa San Christobal. For att sysselsatta mig blir det ett par dyk med hammarhaj vid Kicker Rock, snorkling med rockor och skoldpaddor samt en tung Champions League final.

imgp3798.JPG

imgp3806.JPG

/Erik

2 comments

  1. Va´ goa dom ser ut, sjölejonen! Ge dom en kram från mig. Verkar ju helt sanslöst vackert där ute på “ön” Ha bra dagar nu! Mycket nu, fredagsmail kommer hoppas jag.
    Mams

  2. Jag dööööööör. Det här är bara så sagolikt. Jag utgår ifrån att du gav sjöungen en puss från mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.