This post was originally published in 2009, prior to my current adventure

A Tough Day in Paradise.

Det finns pafrestande dagar aven i paradiset. Trots snorkling med sjolejon och ett myller av havsskoldpaddor, en harlig fotbollseftermiddag med bira samt en kajaktur i illrod solnedgang har det varit en dag i motgangens tecken. Med nastan 2 veckor kvar pa Galapagos ar det dalig tajming med kamerakollaps. Oskont ar ocksa att morgondagens dykning troligen blir installd for att dykcentret tappat bort min bokning. Inte nog med det sa inser jag i skrivande stund att jag glomt snusdosan pa hotellrummet.

imgp3828.jpg

Om detta varit en "New-Age" bok sa hade jag varit optimistisk och sett nagot positivt resultat av dagens misoden. Tyvarr betyder det bara att jag maste punga ut 300 USD for en ny kamera, att jag inte kommer till Kicker Rock for att spana hammarhajar och att jag nu maste springa tillbaka till mitt hotell for att matta nikotinsuget. Up´s and down´s - even on Galapagos. Njut av dagens bilder, Internetbanken avgor nar det kommer nya...

imgp3827.jpgimgp3831.jpgimgp3818.jpgimgp3813.jpg
imgp3824.jpg

/Erik

Comments

Featured posts