NYC DEATH THROW.

Happy Halloween fran Moscow, Pennsylvania. Uppdatering fran en utmattad men hogst forvantansfull cykelentusiast. 2 handelsefyllda dagar har gatt sedan min senaste rapport. Ekerproblem i forrgar samt trotthet och bakfylla fran halloweenfirande kanns i vanliga fall som kappar i hjulet men med New York City ett stenkast bort bleknar mina bekymmer. Om allt gar som det ska blir min nasta redogorelse fran Nordamerika fylld av gladje, lycka och eufori.

THE ESCAPE har ofattbara 200 kilometer och 2-4 dagar kvar till slutmalet for 5000 km’s cykling och en 20 manader lang jorden runt resa. Jag kan inte sluta le.

Nu ska jag koncentrera mig pa kartan istallet for skarmen. Det blir ett evigt trocklande mellan smastader, fororter, motorvagar och shoppingcenter innan jag rullar over bron till Manhattan. Nu inleds dodsrycket.

NUUUUUUUUUUUUUU KOR VI!!! MOT NYC!!!!!!!

/Erik

12 comments

 1. DET LÅTER HELT OTROLIGT ATT DIN LÅNGA ÄVENTYRSFYLLDAKOLOSALJORDENRUNTRESA VERKLIGEN NÄRMAR SIG SLUTET.HELT KOLOSALFANTASTISKT ATT DU KLARAT DENNA RESA+ ATT AVSLUTA MED EN KOLOSALCYCKELUTMANING UTÖVER DET (NÄSTAN) OMÖJLIGA.OTROLIGT, HELT OTROLIGT.NU FINNS BARA EN SAK KVAR: KÖÖÖÖÖÖÖÖR SSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEE RRRRRRRRRRRYYYYYYYKKKKEEERRR.

 2. Det är verkligen helt fantastiskt det du har gjort. Du, Erik, är den coolaste människan jag vet!
  Härligt att höra att du njuter till fullo av dina sista dagar :)

 3. JAG OCH NEW YORK VÄNTAR PÅ DIG!

  Kan inte förstå att vi ses så snart, kör försiktigt nu de sista milen så ses vi på brookyn bridge! WOHO!!

  pusspuss bästa du!

 4. GRATTIS till en fantastisk prestation!
  Det makalösa NYC väntar på dig. Keep smiling!

 5. Shit va skoj Erik! Kör på nu sista biten! Din resa är som en bok för oss andra. Vackert. LYCKA TILL!

 6. Kör hårt! Förresten, jag kopierade några av dom ryska inläggen och körde dom i google translator. Rätt skumma människor dom där ryssarna. Jusste, blev lite inspirerad, tror jag ska cykla Barcelona-Stockholm i sommar. Ska du med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.