MOVIE AND UPDATE!

Jag har vilodag i Erzurum och förbereder lite smått inför kommande månad i Iran som med all säkerhet innebär den största kontrasten hittills på resan. Igår kväll, strax efter min uppdatering, åt jag en misstänksam iskender som gjorde att jag fick spendera natten på damernas istället för i den sköna hotellsäng jag lyxat till det med. Jag har varit halvsänkt även idag och den enorma matlust jag vanligtvis har är bortblåst. Initialt hade jag tänkt att rulla vidare redan imorgon men det blir nog ytterligare ett dygn i Erzurum för att få magen i balans. Idag har jag hämtat upp två nya däck som skickats från Istanbul och varit i en cykelbutik och stämt mina ekrar. Inför min vistelse i Iran har jag laddat upp med kontanttillgångar då det inte går att använda VISA eller Mastercard på grund av det amerikanska embargot. Jag har även kontaktat den svenska ambassaden i Teheran för att delge mina resplaner.

MOVIE!

Vad är väl en fredagkväll utan popcorn och lite rörlig underhållning från THE ESCAPE? Kort videorapport från dag tre mellan Trabzon och Erzurum kan ses nedan.

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.