FOOD FOOD FOOD

Dürum, döner, gözleme, meze, köfte, baklava, börek, hamsi, mercan, kalamar och iskender – ta på dig en haklapp eller linda in tangentbordet i gladpack! Följande post och pixlar kräver en varning då risken för dregel är överhängande. De som känner mig vet att jag är matglad. Jag äter gärna fyra stora måltider per dag när jag sitter still på en kontorsstol. När jag cyklar tio mil om dagen finns inga som helst gränser. Med tanke på att jag de senaste två månaderna för egen kraft förflyttat mig 3200 kilometer är min ämnesomsättning på en utomjordisk nivå. Istanbul har bjudit på en karneval av delikatesser, ett fyrverkeri av smakupplevelser och en turkisk matorgie med en konstant fuktig gom. Att ögna igenom bilderna nedan på en tom mage är ren och skär tortyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.