A MILLION THANKS

En vecka har passerat sedan min känsloladdade ankomst till Singapore. I det euforiska men förvirrade ankomstinlägget var det svårt att sätta ord på mitt tillstånd och istället ämnade jag smälta upplevelsen några dygn för att lätta på skrivkrampen. Det tog längre tid än jag tänkt mig och jag har fortfarande inte insett att jag av egen kraft trampat från vinterkyla till ekvatorhetta.

I 282 dagar och nätter hade jag föreställt mig upploppet i centrala Singapore vilket utan undantag gav mig rysningar var gång. I detalj kunde jag se mig själv vika upp mot den vita statyn, sätta blicken i mitt krulliga yrväder till flickvän och sträcka armarna mot skyn. Mina förväntningar var oundvikligt skyhöga och att få förflytta känslan från magisk fantasi till än mer magisk realitet gjorde givetvis denna stund unik.

Det finns en lång rad digitala och analoga vänner som jag vill tacka för ett alldeles fantastiskt mottagande. Den fest av kommentarer och tummar som följde efter mina uppdateringar från Merlion Park värmer oerhört djupt inom mig. Ni som följt min färd, antingen frekvent eller sporadiskt, ska veta att ni drivit mig framåt och hjälpt mig nå mitt slutmål. Jag driver THE ESCAPE för att kunna dela mina upplevelser och erfarenheter, att ni är så många som uppmuntrat både i medvind och motvind har gjort stor skillnad. TACK FÖR DET!

Att mitt fysiska mottagande förgylldes på ett fantastiskt vis av Gudmund, Mia, Thyra, Alfred och Tess nämnde jag inte tidigare. Gudmund och Mia arbetar för Svenska Kyrkan i Singapore, Thyra är deras dotter och Alfred och Tess deras familjebekanta. Vid Merlion Park stod de på första parkett tillsammans med Nicole för att bevittna mina avslutande meter. De hade med sig blågula fanor, kanelbullar, champagne och stora leenden. Att höra deras applåder och rop på avstånd gav än mer glans till ett redan sagolikt upplopp. Ett stort TACK för att ni delade detta oförglömliga ögonblick med mig.

Jag känner även tacksamhet gentemot mina stöttande och engagerade produktsponsrande vänner. Det är inte vilka prylar som helst som håller för 19.000 kilometer cykeläventyr! Tack till Cyclecomponents, Sea to Summit, Hilleberg, Primus, Garmin, Sealskinz, Suunto, Merrell, Silva och Resemagasinet Vagabond. Det går att läsa mer om alla partners på sidan “FRIENDS“. Under “EQUIPMENT” hittas min utrustningslista.

Med raderna ovan vill jag tacka er alla för stöd och delaktighet på cykelresan från Sverige till Singapore men det är dock oförlåtligt om ni nu skulle plocka bort bokmärken, startsidor och ansiktsbokstummar. Äventyren är långt ifrån över, i själva verket har de knappt börjat! Mer om del två samt uppdateringar och bilder från ankomsttillvaro i Singapore inom kort. Se till att hålla er uppdaterade genom att gilla THE ESCAPE på Facebook.

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.