This post was originally published in 2009, prior to my current adventure

UNITED STATES OF AMERICA!

Vad jag trodde var dryga 20 timmar bussresa var i sjalva verket 45. Det var en uteliggarlik och sliten man som sent igar kvall nadde Tijuana och gransen mellan Mexico och USA. Efter fem timmar grans-krangel firades ankomst till land #40 pa THE ESCAPE's sista kontinent med en saftig Angus BBQ Bacon Cheeseburger och Freedom Fries! For att sparka igang mitt tidigare omnamnda, men ej avslojade, projekt behover jag fortsatta gnaga kilometer langs USA's vastkust. Om en vecka vill jag vara i Portland, Oregon och precis som i Mexico och Guatemala missar jag stora delar vacker kuststracka. Just nu befinner jag mig i San Diego, ikvall tar jag en "Greyhound" till San Francisco dar jag tankt stanna upp och andas ett par dagar.

map-us-west-coast.jpg

Ovan: Mitt reseobjekt narmaste veckan. San Diego ar langst ner i sodra Kalifornien, Portland i norra Oregon. 

/Erik

Comments

Featured posts