This post was originally published in 2008, prior to my current adventure

The real deal.

Africa, South Africa

Precis som jag berattat tidigare har veckan i Kapstaden kannts som uppvamning.

Idag var det darfor dags att ta tag i det hela. Jag vill hitta riktiga Afrika och har kommit fram till att den inte finns langs ostra kusten i Sydafrika. Det ar vackert upp langs "Garden Route" men jag tror det finns mycket likheter med livet i och omkring Kapstaden. Jag kilade darfor ner till en liten resebyra intill mitt hostel och har nu bokat en 46 dagars resa fran Johannesburg till Nairobi. Landvagen.

jn46.jpg

Som ni ser pa kartan ar resvagen Sydafrika-Zimbabwe-Zambia-Malawi-Tanzania-Kenya-Uganda-Rwanda

Jag reser med en lastbil/buss och kommer till stora delar sova i talt. Resan tar mig till de flesta stora naturomraden och parker i Ostra Afrika.

I och med att jag egentligen skulle flyga fran Johannesburg till Dar Es Salaam den 6 april skippar jag nu den flygresan. Jag har en kansla over att det kan vara vart det.

Imorgon kvall satter jag mig pa en 18 timmars bussresa till Johannesburg. Pa onsdag morgon lamnar jag J'burg.

Nu borjar aventyret, nu borjar the real deal.

Comments

Featured posts