THE (NEXT AND NEW) ESCAPE

Det är dags igen. På fredag gör jag min sista dag i kontorslandskapet och är åter en fri man. På fredag tar jag semester på obestämd tid. Jag har bestämt mig för att cykla härifrån. Om en månad lämnar jag Stockholm för att cykla till Singapore. Planeringen inför 17 000 km genom Östeuropa, Turkiet, Centralasien och Sydostasien är för tillfället intensiv och därför är jag tillsvidare kortfattad. Se dessa rader som en minimal aptitretare på vad som komma skall.

Mina damer och herrar – THE ESCAPE är tillbaka!

Inom kort lanseras “nya” THE ESCAPE där kommande projekt kommer att dokumenteras. Håll dig uppdaterad genom att gilla THE ESCAPE på Facebook. Det gör du genom att klicka här!

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.