SWEDEN – SINGAPORE 2012

Welcome to THE ESCAPE 2.0. För trogna och tränade ögon är det en helt ny hemsida som dyker upp i webbläsaren. THE ESCAPE är tillbaka i ny kostym och med ett nytt projekt! Den 19 februari, om drygt två veckor, lämnar jag Stockholm med Singapore i sikte. Under cirka nio månader ska jag ensam cykla drygt 17 000 kilometer genom Östeuropa, Turkiet, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Kirgizistan, Kazakstan, Kina, Laos, Thailand och Malaysia innan jag når mitt slutmål på cykeln. Del två i äventyret inleds vid slutmålet för cyklingen. På obestämd tid ska vardagen tillbringas ovan och under ytan i Indonesien, Filippinerna och Papua Nya Guinea då det kan vara skönt att andas ut efter en lång cykeltur. Nedan ses min rutt.

Aktuell period är mycket intensiv och To-Do-listan lång. Utrustningslistan på fyra A4 sidor ska bockas av, träningspassen är frekventa och vänner och familj vill jag hinna ta en öl med, innan jag rullar iväg.

Se nu till att bokmärka www.theescape.se som startsida och ”gilla” THE ESCAPE på Facebook för att hålla dig uppdaterad. Under de närmsta två-tre åren kommer det en karneval av pixlar, äventyr och reseinspiration. De närmsta veckorna innan jag lämnar Stockholm kommer jag att hålla er uppdaterade kring allmänna förberedelser och utrustning.

Hittat hit för första gången? Lucky you. På THE ESCAPE hittas reseskildringar från exempelvis Uganda, Malawi, Indien, Filippinerna, Indonesien, Nya Zeeland, Argentina, Paraguay, Ecuador, Colombia, Kuba och USA. Totalt sett finns ett arkiv med hundratals artiklar och reportage från resor på 5 kontinenter genom drygt 50 länder. Välkommen att kika runt i arkivet. Navigerar gör du genom spalten till vänster.

Stort tack till Filip Nordin och Niclas Gelin på Hyper Island som står för design och uppbyggnad av den nya hemsidan. Ett enormt tack ska även tillägnas sponsorer och samarbetspartners som möjliggör kommande resa: Cyclecomponents.com, Silva, Sea to Summit, Garmin, Sealskinz, Resemagasinet Vagabond, Suunto och Merrell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.