This post was originally published in 2008, prior to my current adventure

FISHING THE ZAMBEZI

Africa, Zambia

Jag har forflyttat mig 10 km, over gransen fran Zimbabwe till Livingstone i Zambia. I Zimbabwe finns daligt med mat och bensin och stora delar känns väldigt öde. Förflyttningen till Zambia innebär en markant skillnad, det finns mat i alla butiker och det ar rorelse pa gator och torg. Dessutom tar det inte 10 minuter att ladda en Internetsida.

Sista kvallen i Zimbabwe tillbringades vid en sandstrand intill Zambezi River med ett fiskespo, ett par kalla och sista skrapet av en Ettan-bak. Vi fiskade Tigerfish men hade ingen storre lycka. Med en fantastisk solnedgang gjorde det inte sarskilt mycket. Floden kryllar av krokodiler men vi trotsade vara farhagor och tog ett dopp i det stromma vattnet som ett par km ner mynnar ut i ett Victoriafallen. Det blev inget bungyjump, tydligen kan man gora det i Uganda for halften av priset vid fallen. Jag fegade inte ur, jag lovar!

Jag utlovar bilder inom kort! Jag har mycket jag vill visa er!

//e

Comments

Featured posts