This post was originally published in 2008, prior to my current adventure

Snus, Firearms, Drugs and Animals.

Asia, Singapore

Efter en mindre stroke pa planet fran Manila ar jag i mitt tjugonde land pa resan - Singapore.

Fyra nyinkopta snusdosor kampade for sin overlevnad nar de gjorde mig sallskap genom "nothing to declare" dorren pa Changi Airport. I den lilla broschyren som jag ognade igenom pa flyget informerades det om "prohibited items". Till min stora skrack stod snus listat tillsammans med skjutvapen, droger, tuggummi och krukvaxter.

Likt Christer pa Sergels Torg svalde jag bade stolthet och produkt och smugglade med kylighet, finess och magont in mina dosor. Ha!

Jag ar dock inte saker pa att resterande delen av familjen Ohlson ar sugna pa att svalja de 30 dosor som ar bestallda med leveransdatum den 21/12.

Mor, far och bror - vi  behover en ny plan.

Comments

Featured posts