This post was originally published in 2008, prior to my current adventure

Sir, what happened last night?

India

Dagen efter Sveriges 2-0 vinst mot Grekland kommer jag ner till receptionen och blir stoppad precis innan jag ska springa ut genom dorren.

- Good morning Sir, are you in room 3-0-9?

- Yes, why?

 - Sir, I have to ask you what happened last night? We have been getting complaints from other guests and also the Hotel next door.

- Haha, Im very sorry but Zlatan Ibrahimovic scored a brilliant goal. Sweden played in the Euros againt Greece and won 2 - nothing! When I watch football i have a hard time being quiet, sorry for that...

- So you were not having nightmares? We thought you were sick or having a bad nightmare?

- No, haha! I was feeling great and my dreams were beautiful after the game!

ibrahimovic_celeb_506.jpg

/

I och med att sportbaren jag skulle se matchen pa stangde efter forsta halvlek blev jag tvungen att sitta pa rummet. Jag menar, det gar inte att vara tyst under en sa viktig match. Mot Spanien imorgon inleder vi tidigt sa jag kan se matchen i sin helhet pa baren. Battre att bli utslangd fran sportbaren an hotellet...

//

Ikvall kommer Julia och sahar skrev hon i sitt sista mail till mig;

"Nästan allt packat o klart... ska sova ngr timmar innan det är dags att åka iväg. Men du ja landar 23.25, be there!!! annars snusar ja upp allt snus själv eftersom all min packning kommer lukta snus... Forex där ja va, hade inga rupies så du måste möta mig för ja har bara euro som ja måste växla på plats!!!! Möt mig snälla erik....

ses snart!!!!! pusspusspuss."

- Haha jag skulle vilja se lilla Julia snusa upp 20 dosor snus pa egen hand! :)

 /Erik

Comments

Featured posts