ROMANIAN COW STOMACH

THE ESCAPE börjar så smått komma på benen. Vid lunchtid släppte febern tillräckligt för en lugn promenad på Timisoaras gator. Efter en stund sänkte jag pulsen på en solig takterass där dagens höjdpunkt avnjöts. Trots näst intill obefintlig rörelse de senaste dagarna är ämnesomsättning inställd på tio mil cykling och hungern konstant.

Krämig soppa med komage.

Fläsk med äpple, tomat och ost serverat med baconstekt potatis.

Jag har nu lämnat min CS-värd Nina och hittat en skön saccosäck på ett mysigt vandrarhem. Imorgon avgör jag om jag är redo för avfärd eller inte. Jag nämnde tidigare lösa planer på att ta mig till bergen och vackra “Transfagarasan Highway”. Som befarat är vägen stängd denna tiden på året men flera jag talat med säger att vägen går att cykla oavsett. Det är lockande men aktuell hälsa och tidsplan sätter tyvärr stopp. Nästa gång…

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.