KRUGER PARK

Godmorgon Svecia,

Jag befinner mig pa ett litet internet cafe mitt ute i Kruger Parken. Klockan 05:15 var det uppstigning, frukost i soluppgangen for att sedan rulla ut for en “full-day safari”. Nu pa formiddagn har jag bockat av noshorning, flodhast, giraff och elefant i den lilla djurboken!

Nu har vi en kort rast och istallet for att ata valde jag att klamma ivag ett inlagg. Vilka uppoffringar jag gor for er!

Jag har inte tagit sarskilt manga bilder da alla safarinordar ar helt galna. De slanger sig fram for att ta bilder pa alltifran en liten kanin till en giraff som star och betar 250 meter bort. Jag tror inte ens de hinner se djuren sjalva utan har sin safari hemma framfor datorn. Jag har min har i alla fall.

Hoppas det ar bra dar hemma!

Best wishes from Africa!

//e

3 comments

 1. Hejsan………safarinisse, hoppas nördarna får kamerorna uppätna av en tiger.Här i Falun ligger snödrivorna höga och det är -30, minst.Alla sitter inne och huttrar och väntar på våren.Nejdå… riktigt så farligt är det inte.Solen skiner och det är +10 så våren kommer nog snart.Allt är bra, ha de gött.
  “djungelnissen”

 2. Hej! Vi är nu hemma i Stockholm igen efter arbetslägret på Ellene. I morgon väntar jobbet igen. Vad är väl safari mot strävandet här hemma – antagligen helt underbart!
  I natt eller tidig morgon kommer Axel från Val Thorens. Pappa har lovat att möta upp. Det har sina fördelar att ha gjort illa knäna.
  Det ser illa ut för Färjestad. Det står 3-1 i matcher efter kvällens match, som Linköping ser ut att vinna med 6-3 när det återstår ett par minuter.
  Ha det så bra! Kraaaamar

 3. Weeeeiii! Såg du nåra sånnadär antiloper på safarit? Dom ska väl vara jättestora insekter som flyger fram med en jäkla fart å har som pilotglasögen på sig? Visst var det så?! PuuuuuSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.