Höstvindar i Moskva.

Det enda tillfallena jag frusit pa resan fram tills nu ar nar jag varit febersjuk. Att under ett par dagar fa kyla ner sig fran den tropiska hettan ar underbart. Jag njuter nar jag ser arstidsforandringen har i Moskva.

Traden borjar bli gulaktiga, de forsta loven faller till marken, det duggregnar och axlarna aker upp ett par centimeter. Det ar riktigt host-rugg i forna Sovjet.

moskva6.JPG

moskva4.JPGmoskva1.JPGmoskva3.JPG

Lagom till den totalt 40 timmar langa resan fran Bangkok via Beijing till Moskva blev jag sjuk. Forsta dagen i Moskva spenderades darfor hos lakaren.

moskva5.JPG

Med lite antibiotika i kroppen mar jag battre och har idag knatat runt pa sedvanligt vis utan karta och med intentionen att tappa bort mig. Jag hade tankt ta “Kremlin” en annan dag men nar det dok upp framfor mig passade jag pa att ta en titt pa “Roda Torget” och “St: Basil’s Cathedral”.

moskva2.JPG

Det kanns bra med höst i ett par dagar. Det hade inte kannts lika bra utan vetskapen om att jag om tva veckor ligger pa beachen i Vietnam med 30 graders varme.

/Erik

———————————-

Dagarna i Moskva i samarbete med;

showimage.jpg

———————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.