This post was originally published in 2008, prior to my current adventure

Helt utan bakisångest!

Europe, Sweden

Igår var sista gången på 1,5 år som jag träffade många nära och kära. Igår var det avskedsfest och vilket avsked det blev! Efter de flesta tuffa utekvällar väntar en viss dos av ångest på morgonen. Inte idag. Idag finns ingen ångest.

Tack så förbannat mycket till alla er som engagerar er, frågar och undrar om resan! Det gör mig glad och det känns verkligen som att ni deltar i resan hemifrån. De som följer sportens värld vet hur viktigt det är att ha publiken med sig, det är som att ha en extra spelare på plan! Ni är min publik och jag ska bjuda på en jävla match det lovar jag!

Håll er uppdaterade på hemsidan, framåt kvällen kommer de officiella bilderna från den magiska kvällen. Först blir det RAMBO med söndagsbioklubben.

Rambo!

Päääjz

Comments

Featured posts