FIRST DAY IN ISTANBUL

En dag i ett lugnare tempo. Efter sovmorgon och en utdragen frukost på terassen gav jag mig ut i en strålande vårdag. Jag kom för sent till det iranska konsulatet för att ordna med visumansökan men däremot har jag hunnit lämna in min tvåhjulade vän på verkstad. Jag har ännu inte haft några som helst problem men i förebyggande syfte ska cykeln få sig en genomgång. I cykelbutiken träffade jag David från Vancouver som precis köpt en cykel för att trampa till Paris. Långdistanscykling är ett relativt nischat intresse och när man träffar en likasinnad måste man givetvis utbyta erfarenheter över ett par kalla.

Första dagen i Istanbul har varit skön och jag njuter av att i lugn och ro strosa runt till fots.

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.