Day 3

Oi white boys and girls,

Dag 3 i Kapstaden bjod pa en tur till beachen Camps Bay och aterigen ett litet snedsteg i mat-budgeten. (skaldjurs tallrik igen…)

Det finns sa enormt mycket att gora att det kanns som att man bara hinner med en brakdel. Jag ar nastan stressad over att missa vissa aktiviteter men nar jag kikar pa resplanen blir jag lugn igen, det ar trots allt ett tag kvar… Imorgon hyr jag en bil tillsammans med en skon snubbe fran England. Vi drar ut till Cape Point och Godahoppsudden och pa fredag sticker vi upp till vindistrikten!

Hur har ni det dar hemma? Hander det nagot spannande??

yyytt.JPG

3 comments

 1. Hej! Åk försiktigt imorgon! Vi är i Västerås ikväll och kör vidare till Bohuslän imorgon. Skorna är fortfarande vita ser jag. Mamsen.

  Hur är ölen? Björn.

 2. Mors!
  Är han huligan, kompisen? Ta det lugnt om du pratar fotboll med honom.
  På hemma fronten har det inte hänt så mycket från det att du åkte. Något som är lite spännande är väl kanske att jag var på studentpalatset för första gången idag. Och, som jag misstänkte, var det ett riktigt kollektivtänk som inte går i linje med hur jag vill att min studiemiljö ska se ut.
  Tjing!

 3. Tjohoo!

  låter helt jävla underbart! fett fina bilder vid vattnet och vädret verkar man inte kunna klaga på direkt!

  Här sitter ja i mörkret och kollar på fotboll ( Genoa-inter)
  ja har även packat färdigt inför Val thorens, bussen går imorn 22:15 från centralen, ska bli underbart att få en veckas ledighet..inget jämfört med 19 månader kanske…men men!

  Hare så bra och ja kommer självklart hålla mig uppdaterad även nere i österrike!

  många kärleksfyllda kramar ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.