DAYS IN ARUSHA

De senaste tre dagarna har varit valdigt avkopplande. Jag har varit utan den grupp som jag rest med de fyra senaste veckorna och fatt tid att hamta andan.

gggg.JPG

Till stor del har tiden fordrivits pa “McMoodys” internetcafe och det lilla postkontoret dar jag fatt lana ett skrivbord och en telefon for att prata med en del nara och kara. Annars har jag sprungit pa marknaden, atit god indisk mat, strosat runt pa massa smagator, klippt mig och lagat skorna hos en skomakare pa gatan.

dadf.JPGsnc13229.JPGsnc13238.JPGsnc13234.JPG

Varje morgon har jag tagit minibuss in till Arusha fran Meserani cirka 25 km utanfor. Minibussarna funkar som lokaltrafik i omradet och de trycker in cirka 20 pers i ett fordon som i Sverige skulle ta 10.

snc13255.JPG

I Meserani har det varit valdigt lugnt tills igar kvall da 40 (!) danska tjejer i 20 ars aldern intog campingen. Ibland far man prioritera bort fotbollen… Imorgon lamnar jag Tanzania i ett par veckor for att rulla vidare in i Kenya och mot Masai Mara.

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.