This post was originally published in 2009, prior to my current adventure

BREAK AT THE TWINS.

Efter ytterligare 2 dagar utan verkstadsbesok har jag tagit mig till “Twin Cities”, Minneapolis och St: Paul i Minnesota. Kontrasten fran glesbefolkade landsbygden ar enorm. Jag ar I forsta storstaden sedan min startpunkt, Portland, Oregon. Efter att ha liftat sista milen for att undvika floden av hemmafruar I SUV’s och annan forortstrafik hamtade min polare Nick upp mig vid en bensinstation. Efter drygt 3000 kilometer och 30 dagar pa sadeln utan langre paus vantar nu en dryg veckas vila fran cykeln. Vila fran asfalt och rorelse blir det dock inte da jag alldeles strax beger mig ivag pa en roadtrip osterut, till Kanada och Montreal med Nick som jag traffade pa Utila i Honduras for 2 manader sedan. THE ESCAPE tar avbrott i ett aventyr och inleder spontant ett annat.

Comments

Featured posts