BACK IN TRABZON(?)

Det är något som inte stämmer med mitt rubrikval för att det är något som inte riktigt stämmer med min cykel. Jag hade flyt med visum men dessvärre inte med min tvåhjulade vän. Jag har upptäckt sprickor i fälgen, troligtvis på grund av ekrar som varit för hårt åtdragna. Jag hade hunnit 80 kilometer till byn Cajkara där jag övernattade innan jag imorse vände, initialt med hjälp av benen och därefter med hjälp av tummen. För ett par timmar sedan var jag tillbaka i Trabzon där jag nu ska försöka reda ut och lösa problemet. Med all säkerhet behöver jag en ny fälg och troligtvis måste en sådan skickas från en cykelbutik i Istanbul. Situationen känns frustrerande men samtidigt känns det skönt att upptäcka problemet nu och inte på mer avlägsen plats i Iran eller Centralasien. Jag misstänker att det nu blir ytterligare tre-fyra dagar i Trabzon.

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.