A Tough Day in Paradise.

Det finns pafrestande dagar aven i paradiset. Trots snorkling med sjolejon och ett myller av havsskoldpaddor, en harlig fotbollseftermiddag med bira samt en kajaktur i illrod solnedgang har det varit en dag i motgangens tecken. Med nastan 2 veckor kvar pa Galapagos ar det dalig tajming med kamerakollaps. Oskont ar ocksa att morgondagens dykning troligen blir installd for att dykcentret tappat bort min bokning. Inte nog med det sa inser jag i skrivande stund att jag glomt snusdosan pa hotellrummet.

imgp3828.jpg

Om detta varit en “New-Age” bok sa hade jag varit optimistisk och sett nagot positivt resultat av dagens misoden. Tyvarr betyder det bara att jag maste punga ut 300 USD for en ny kamera, att jag inte kommer till Kicker Rock for att spana hammarhajar och att jag nu maste springa tillbaka till mitt hotell for att matta nikotinsuget. Up´s and down´s – even on Galapagos. Njut av dagens bilder, Internetbanken avgor nar det kommer nya…

imgp3827.jpgimgp3831.jpgimgp3818.jpgimgp3813.jpg

imgp3824.jpg

/Erik

4 comments

 1. Segt med kameran, kompis. Vill se mycket mer utav Galapagos!
  Tänker på dig och önskar du va hemma, för ikväll blir det ju middag med familjen i Margretelund! Kram!

 2. Dom där sköldpaddorna ser lite stora ut=)
  Vad tyckte du om finalen?
  Ha de gott!

 3. Hej din gamla torsk!

  Vi sitter här glada och lite lagom onyktra i mitt rum, njuter av dessa vackra fotografier och har gott om snus även fast jag (axel) har slutat snusa…temporärt eller för alltid(?)

  snart är du hemma i gråa kalla sverige….låter kanske inte så särskilt lockande…men sverige är ju trots allt jävligt bra!

  Puss och kram, mycket kärlek till min fina broder och vår sköna vän!

  Keep on rock out with your cock out!

 4. Julia: Harligt att du halsar pa paronen pa Svartviksslingan! Jag skulle gora mycket for en hemlagad middag ala Stina. :)

  Adam: Dom ar feta! Om jag ska vara arlig sa var jag lite besviken. Man U var bleka. Messi kung dock…

  Brollan med kompani: Da e farsan glad da nar du dumpat schnee´t!? Tack for halsning, kram kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.