Sightseeing in Moscow.

Nar jag vaknade imorse var jag full av forvantan.

I mangt och mycket ar Moskva precis som man tror att det ska vara. Adidas-trainers, pott eller hockey-frilla pa lite for overpumpade man, mandags-morgon-bira, rokare och bitterhet.

Vad som bryter monstret ar forutom tusentals nyrika olje-ryssar i Bentley, Ferrari eller Hummer-limousin de FANTASTISKT vackra damerna.

Nar jag reser gillar jag att prata om Sverige och om allt fantastiskt vart avlanga land har att erbjuda. Det som oftast beskrivs och hyllas ar Stockholms skargard och svenska kvinnor. Jag har traffat flera ryssar under resan men inte hort dem yttra ett ord om Moskvas kvinnliga befolkning.

Glom feta “babushkas” – Den ryska kvinnan ar blond, smal, 1,70, har fantastiskt langa ben och ar trots att det bara ar 15 grader varmt ute otroligt givmild med u-rigning.

Moskva bjuder pa mycket. Att kunna njuta av bade byggnader och de manniskor som gar intill dem ar en perfekt kombo for min del.

—————————————-

Vill du ocksa uppleva detta? Kontakta:

showimage.jpg

www.basinternational.se

—————————————-

/Erik

3 comments

  1. Bra när man får möta verkligenheten och den inte inte alltid stämmer överens med ens tidigare uppfattning. Bäst i denna riktningen förståss. Njut på!
    Kram M.

  2. He’s living the dream! Du har det för bra vännen! Härligt också att ditt inlägg riktigt genomsyrar och förmedlar hur du stortrivs i den kombinationen :) Vem skulle inte det? Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.