VINTAGE BIKING.

Det sista pa listan har bockats av och imorgon borjar en psykologiskt jobbig cykling vasterut, i fel riktning, for att na havet och staden Astoria som blir min startpunkt. Efter ha doppat bakhjulet i Stilla Havet vander jag osterut. Sedan Galapagos och Kuba skriker spargrisen efter pafyllning och darfor ar min cykelbudget mycket atstramad. Mitt fordon inhandlades begagnad for 700 kronor. Den slitna, lilafargade, cykeln har hangt med sedan 70 talet och darfor ar min teori att den borde kunna klara ytterligare ett par manader. Jag har inte langre rad med boende och tre restaurangbesok per dag sa av den orsaken finns nu bade talt och stormkok i mina cykelvaskor.  Mycket av ovrigt skrap jag slapat runt jorden skickas med Fedex till NYC. Totalt har jag spenderat mindre an 500 USD for ALL utrustning. I’m kicking this old school. Jag ar overtygad om att min aldersstigna lila cykel i kombination med min kycklinggula regnjacka och aggformade cykelhjalm kommer att bli en vinnande kombination. Imorgon. Imorgon inleds det langa upploppet.

Har hittas en mer detaljerad resplan. Klicka har! (Google Maps)

rsz_dsc01597.jpg

Ovan: Skrothogen “Barney” som forhoppningsvis tar mig till Manhattan. Svensk och amerikansk flagga, 2 cykelvaskor och talt pa pakethallaren.

/Erik

2 comments

  1. Tack Marina! Jag test-cyklade uppfor backen utanfor och jag har redan traningsvark. Lovar gott infor Rocky Mountains…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.