Vinnare!

Med finess och pahittighet malade vinnaren av Pentax-kameran upp en situation da en vattentat kamera skulle komma mycket val till pass. Nya Pentax Optio W60 gar till Alex Stöbe som med kommentaren nedan overtygade juryn i Stockholm.

—————————

Jadu Erik, varför jag skulle vinna denna kamera är just det här:
Solen skiner på en klarblå himmel, det är 30 grader varmt, grillen står på max, biran ligger i ett isbad…juste det är poolfest! Allt man väntar på är folket som rullar in om ett tag…med snusen inne, en iskall pripps i ena handen och kameran i andra ska man hälsa på folket som kommer från alla sidor av stan…självklart ska man försöka ta sig förbi en solstol med en av damerna i som står för nära poolkanten eftersom man inte har ork att gå runt…men vad gör man..man trampar snett och trillar rakt i poolen, ölen lyckas man rädda genom att kasta upp den på land men kameran hade man ju inte en aning om att den låg i andra handen…så den blir ju självklar blöt och också kapputt…Detta har aldrig hänt mig, men om det skulle det och jag hade en Pentax Optio W60, vattentät och med 10 megapixlar, i handen så skulle jag kunna ta den där vägen förbi solstolen utan att behöva oroa mig över om kameran ska gå sönder eller inte så det skulle ju vara väldigt snällt om jag då fick den med tanke på att jag också ska iväg nu snart och dra en backpackning i Asien i 6 månader. Mvh/ Alex

——————————

Alla andra gar inte lottlosa! Juryn nominerade ytterligare 4 motiveringar som far varsitt presentkort a 100SEK pa Vagabonds Resebutik i Stockholm. (finns aven pa natet)

Presentkorten gar till:

Rebecca, trogen lasare.

Martin, basta rim.

Pelle, kaxigast.

F. Zei, basta anvandning.

Alla motiveringar gar att se har!

Stort Grattis till vinnarna och ett stort TACK till alla som deltog! Fler tavlingar utlovas under aret!

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.