VIC FALLS

Ndeipi!

Efter 3200 km afrikanska vagar befinner jag mig nu pa ett av delmalen, ett av varldens sju naturliga underverk, Victoriafallen precis vid gransen mellan Zimbabwe och Zambia.

I min ursprungliga resplan skulle jag flugit fran Joburg till Dar es Salaam igar. Jag ar glad att planerna andrades. Den senaste veckans resande har varit nagot alldeles speciellt!

I Zimbabwe har det precis varit regnperiod och darfor ar det den tid pa aret da mest vatten strommar genom fallen. Det gor det hela spektakulart men samtidigt valdigt svart att se da det ligger en tjock dimma av vattenanga runt hela fallen.

Imorgon blir det en fisketur pa Zambezi floden och eventuellt ett bungyjump fran bron mellan Zimbabwe och Zambia. 111 meter ren adrenalin!

Nu blir det Liverpool-Arsenal och ett par “Zambezi-bira” pa ett lokalsnusk!

/e

3 comments

  1. Tänk att du skulle behöva vänta så många år på ditt första bungyjump. Jag minns utanför Queenstown på Nya Zeeland hur du stod och stampade i marken och ville hoppa. Du var sex år då och mamma och pappa ville naturligtvis inte att du skulle hoppa. Mamma och Pappa hade tur, man måste vara 18 år.så det var det. Hoppas att det vart så häftigt som du ville.

    Förresten hur går det med tre snus om dagen?

    Kram Mamsen.

  2. Jag är inte avundsjuk när det gäller bungyjump. Däremot verkar det övriga vara underbart. Hoppas du fångar en bjässe i floden och att hoppet blir en upplevelse.
    //Anton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.