UPCOMING DAYS

När klockan ringde vid sju tiden imorse togs ett kvickt beslut att samla krafterna ytterligare i Timisoara. Det känns onödigt att utmana kroppen och riskera förlängd ohälsa längre fram. Det har varit en strålande vårdag i Rumänien och kvicksilvret har letat sig över 20 graders strecket. Med penna, block, dator och knähund placerade jag mig på vandrarhemmets terass och skissade på en lös plan för resterande kilometer i Rumänien.

Kommande dagar kommer att tillbringas i västra och sydvästra Rumänien. I och med värmens intåg är det hög tid att plocka fram tält, kök, sovsäck och övrig friluftsutrustning. Detta kommer att underlätta min framfart då jag inte behöver pricka städer där jag kan hitta soffa eller hotell. Jag slår istället läger när solen börjar röra sig mot horisonten. Detta innebär troligtvis än något förändrad uppdateringsfrekvens på THE ESCAPE då nätverksåtkomsten bland skog och mark är limiterad. För er som vill veta vart jag befinner mig kan min position följas genom “Spot Adventures“.

På grund av utdragen sjukdom blir det något av en spurt för att hinna till Istanbul och flickvän Nicole. Som jag nämnde tidigare har jag 1100 kilometer att trampa och lämnar jag imorgon ska dessa dryga hundra mil betas av på elva dagar.

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.