UNITED STATES OF AMERICA!

Vad jag trodde var dryga 20 timmar bussresa var i sjalva verket 45. Det var en uteliggarlik och sliten man som sent igar kvall nadde Tijuana och gransen mellan Mexico och USA. Efter fem timmar grans-krangel firades ankomst till land #40 pa THE ESCAPE’s sista kontinent med en saftig Angus BBQ Bacon Cheeseburger och Freedom Fries! For att sparka igang mitt tidigare omnamnda, men ej avslojade, projekt behover jag fortsatta gnaga kilometer langs USA’s vastkust. Om en vecka vill jag vara i Portland, Oregon och precis som i Mexico och Guatemala missar jag stora delar vacker kuststracka. Just nu befinner jag mig i San Diego, ikvall tar jag en “Greyhound” till San Francisco dar jag tankt stanna upp och andas ett par dagar.

map-us-west-coast.jpg

Ovan: Mitt reseobjekt narmaste veckan. San Diego ar langst ner i sodra Kalifornien, Portland i norra Oregon. 

/Erik

One comment

  1. Vi ser med spänd förväntan fram emot Det stora avslöjandet. Jag är dock lite orolig för att det är något fullständigt vrickat, som att du exempelvis ska göra hela resan baklänges och inte kommer hem förän om ytterligare två år (inte helt otroligt med tanke på tidigare upptåg). I sådant fall åker jag över Atlanten och hämtar dig:) Vi ser fram emot att snart få återse dig! Ha det bra i San Fransisco.
    /Anton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.