Tillbaka till vardagen.

Den 13 juni motte jag upp Julia i en liten rick-shaw pa Indira Gandhi International Airport i New Delhi.

Idag, efter en hel sommar med tusentals kilometer pa buss och tag, otaliga mangder med “dhal-rice” (linser och ris) och manga tjafs och skratt lamnade jag av henne pa Kathmandu’s flygplats.

Att med en och samma person spendera 24 timmar om dygnet ar pafrestande men ocksa larorikt. Nu atergar jag till vardagen och runtluffandet pa egen hand men det ar inte utan att det kanns lite tomt utan harliga Julia.

snc10729.JPG

Jag trivs verkligen med att resa sjalv men det jag kan sakna ar en nara van. Man stoter pa manga olika manniskor langs vagen men hinner sallan lara kanna dem sa val att man delar med sig av verkligt personliga saker. Just darfor har denna sommar kannts som lite semester fran semestern.

Nu har lilla Julia 2 dagar sjalv i Shanghai innan hon flyger hem till Sthlm. Folj hennes sista dagar innan ko-fria gator, kottbullar och moder svea ar tillbaka under “Julia’s Adventures”!

snc10728.JPG

Tack for var underbara resa tillsammans Julia, vi ses om 13 manader!

Kram, Erik!

One comment

  1. Det ar med tarar i ogonen jag laser inlagget har pa Bangkoks flygplats, jag har haft en av de basta sommrarna tillsammans med dig min basta van!!

    Vi ses snart, 13 manader gar fort men vi hinner nog borja sakna varandra innan dess…

    manga kramar j.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.