THE ESCAPE IN KALISZ

Kort uppdatering från Kalisz som jag nådde strax innan mörkrets intåg. Åter en dag av sadelnötande och kilometertuggande mellan små och medelstora byar på polska landsbygden. Initialt en mulen och grå dag, under eftermiddagen tittade solen fram igen. Trots morgontrötta ben och en slö start lyckades jag ta mig 130 kilometer och befinner mig nu alltså i Kalisz, som ligger ungefär mitt i Polen. Min värd för natten är Jacek med familj som jag kontaktade genom CouchSurfing. Magen är mättad, soffan är bäddad och jag har fått en laddning socialt umgänge med Jacek’s trevliga familj. Här kommer lite pixlar från dagen.

Gissa vad som står på agendan imorgon? Imorgon hoppas jag nå Kluczbork, cirka 90 km från Kalisz.

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.