Sverige – Danmark.

Svenska nationaldagen spenderas framfor datorn lyssnandes pa SR´s webbradio och Sverige – Danmark. Jag saknar svensk sport. Igar satte jag alarmet pa 05:10 for att kunna se Gonzalez – Soderling i Franska Oppna pa ESPN och idag har jag aterigen andrat mitt flightdatum da jag inte vill missa finalmatchen mot Federer imorgon. Jag forstar att det ar en harlig idrottshelg hemma i Sverige och jag onskar att jag kunnat dela den med mina polare. Pripps, dillchips och fotboll, det hade varit nagot.

/Erik

2 comments

  1. Tja…
    Kan säga att du inte missa något, matchen var väll spelmässigt ok av sverige men förmågan att göra mål saknas… Ser ut som sverige nu missar VM… Det ska till ett mirakel, men om jesus nu gick på vatten så varför inte?
    Imorn e d ju final mellan söderling och federer… Vi får hoppas på lite magi från roland garros…

    Ha det gott!

  2. Fantastisk turnering av Söderling, men han föll rätt tungt i finalen. Annars hade det väl varit mirakel.

    Danmarksmatchen – till råge på allt på Nationaldagen – var de missade avslutningarnas match. Först straffmissen, sedan ett antal bra inlägg, men ingen precision hos de som tog emot dem. Spelar man så här är det nog tyvärr ingen idé att åka till Sydafrika, även om man skulle kunna slinka med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.