República de Colombia

Efter tre transportdagar har jag natt staden Cali i sydvastra Colombia. Det har varit langa dagar i bussatet men underhallningen har hallit hog standard med makalosa landskap.

colombia-map.gif

Leaving the Gringotrail. Generellt ar inte Sydamerika lika sondertrasat av backpackerturism som Sydostasien men i Patagonien, Iguazufallen, Salar de Uyuni och Machu Picchu saknas inte vasterlandska ryggsackar. Colombia, sahar langt, kanns forskonat och man ar inte langre en i mangden. Foredetta ingenmansland har blivit sakrare och jag kanner stor forvantan infor kommande manad av salsa, kaffe, djungelruiner och karibisk kust. Cali, som jag befinner mig i nu, ar kant av tre anledningar. Plastikkirurgi, salsa och sanslosa fester. Troligen en magisk kombo som ska upplevas de kommande dagarna.

/Erik

One comment

  1. Plastikkirurgi, salsa och sanslösa fester…

    Vilket ska du satsa på? Jag kan bara tänka mig att du behöver en av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.